SAULI NIINISTÖ

Sauli Niinistö
Sauli Niinistö

 

Suomen kansa erehdytettiin äänestämään presidentiksi Sauli Väinämö Niinistö, jolta puuttuu täydellisesti resurssit vaativan presidentin viran hoitamiseen. Nyt viisi vuotta presidenttinä oltuaan Niinistö itsekin todistaa soveltumattomuutensa presidentiksi, hän ei ole saanut mitään konkreettista hyvää Suomelle presidenttinä ollessaan. Hän on täysin nollatoleranssin miehiä, kaiken lisäksi hän on vanhus joka ei enää uudistu. Niinistö on politisoitunut,epävakaa ja impulsiivinen ihminen.

Hänestä puuttuu presidentin tärkeimmät henkiset ominaisuudet, paineensietokyky,diplomaattisuus, älykkyys ja empatia. Juuri siksi hänessä ei ole myös auktoriteettia.

Koko Niinistön poliittinen ura on perustunut hänen ilkivaltaansa Suomea kohtaan, Jo valtiovarainministerinä hän ajoi Suomen EU-petokseen, lue aiheesta raportti tästä.

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta

Nyt presidenttinä hänen tyhjyytensä on vasta tullut esille. Hän on sokaistunut valtaan mutta niin käy tyhmille.

Katsokaa ympärillenne. Suomalainen yhteiskunta ei ole enää turvallisuuden lintukoto. Suomen pahoinvointi on yksinteoin Sauli Väinämö Niinistön syytä.

Ulkomaat pitää Niinistöä pilkkanaan, sadat tuhannet suomalaiset näkevät Niinistön kyvyttömyyden presidenttinä.

 

Lehdissä ja televisiossa on kiihtynyt Niinistön väritetty mainos tyyliin yksi kaunis liioittelu Niinistöstä Ylellä yksitoista tekaistua Niinistön kehua lehdissä. Niinistön mainostoimisto on panikoitunut koska kansa osaa käyttää tänään internetiä ja näkeekin täältä kaiken Niinistön salatuista taustoista ja pimeästä puolesta.

 

Ylen Taloustutkimukset,  gallupit ja lehtien äänestykset Niinistön “suuresta kansansuosiosta” on täyttä huijausta,  katso täältä esimerkiksi miten Taloustutkimukseksi naamioitu Niinistön “kannatusmittaus” kärähti samana päivänä kun tili eetteriin

http://www.facebook.com/todellisuus

Järki on alkanut kadota muiltakin, sosiaalidemokraatit nimittäin ovat ampumalla itseään pahasti nilkkaan höyryämällä Niinistöä presidenttiehdokkaaksi. Pesunkestävä roisto pinttynyt kokkare ja kaksinkertainen maanpetosmies sosiaalidemokraattien presidenttiehdokkaana kuuluu ainoastaan Sirkus Sariolan klovnien ohjelmanumeroksi.

 

Suomalainen ole järkevä ja älä äänestä enää Sauli Niinistöä presidentiksi jos hän asettuu vielä ehdolle 2018. Katso tästä 10 konkreettista syytä olla äänestämättä häntä enää. Tyhmät sokeat ja kuurot äänestivät 2012 presidentiksi Niinistön, vanhuksen jolla ei ole harmainta aavistusta mitä presidentin status käsittää. Nämä asiat Niinistö salasi itsestään 2012:

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

Sauli Niinistö on pelkkä B-luokan kyläjuristi joka vahingoittaa presidentin instituutiota. Ajatelkaa miten maailma ilkkuu tulevaisuudessa sille jos Niinistö asettuu vielä ehdolle että pienen Suomen presidenttinä on vähäjärkinen vanhus joka on niin paljon henkisesti rajoittunut että valevaimonkin virkaa täytyy hoitaa oma puolta nuorempi sukulaistyttö.

 

Niinistön ainoat meriitit elämässä ja politiikassa ovat ainoastaan vahingoittaminen, insesti,aviorikokset,julmuus,talosrikokset ja maan petokset

 

 

 

 

Advertisement